Cautare

535 de rezultate pentru "anca perlea" (3.92 secunde)
In ultima zi, adica duminica, presedintele PD, Emil Boc, se va afla in fata tinerilor incepand cu ora 9.30, urmat de Adriean Videanu, primarul general al Capitalei si Anca Boagiu, ministrul Integrarii.
Tot legat de Scoala de Vara a Tinerilor Democrati, mai exact de cele declarate cu aceasta ocazie de ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si Danut Moisiu a fost de acord ca "99,9% intram in UE".
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban si Sorin Frunzaverde.
In acest sens, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, a spus ca democratii trebuie sa fie mandri, pentru ca, prin contributia ministrilor PD", "la 26 septembrie 2006, Roma­nia a cumparat biletul catre UE".
PD oscileaza inca intre Anca Boagiu, Monica Macovei si Sorin Frunzaverde. Acesta din urma are sanse mai mici, deoarece PD il prefera in fruntea listei partidului pentru alegerile europarlamentare.
dejucate Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Numele vehiculate pana acum pentru desemnarea comisarului european din partea Romaniei sunt Monica Macovei, Anca Boagiu, Leonard Orban, Sorin Frunzaverde.
Pe lista nominalizatilor pentru acest post se afla Leonard Orban, Mihai Razvan Ungureanu, Varujan Vosganian si Cristian David din partea PNL si Anca Boagiu si Monica Macovei de la PD.
Astfel, Emil Boc a afirmat ca si-ar dori sa pastreze portofoliul detinut in acest moment de Anca Boagiu, lasand sa se inteleaga totusi faptul ca exista si posibilitatea ca Ministerul sa revina unui alt partid.
Aratandu-si compasiunea fata de problemele intampinate de colegii liberali, democratii sunt convinsi de faptul ca Anca Boagiu ar fi comisarul perfect, dand exemplul Bulgariei, care si-a impus cu succes un comisar ce a indeplinit anterior o functie similara celei a democratei Boagiu.
Prin nominalizarea lui Orban pentru functia de comisar european, au iesit din cursa nume grele precum Monica Macovei, ministrul Justitiei, Anca Boagiu, ministrul democrat al Integrarii, ministrul liberal de Externe Mihai Razvan Ungureanu, dar si personalitati din afara puterii, ca fostul presedinte Emil Constantinescu, social-democratul Vasile Puscas, fost negociator sef cu Uniunea Europeana si chiar fostul premier Petre Roman.
Elena Udrea, Emil Boc, Cezar Preda, Ioan Oltean, Mircea Hava, Nicolae Iotcu, Gheorghe Falca, Valeriu Tabara, Roberta Anastase, Anca Constantinescu si Gratiela Iordache au ajuns in club dupa miezul noptii si s-au asezat la o masa aproape de ringul de dans.
Nu este exclusa insa nici o intalnire cu cativa lideri democrati, Adriean Videanu, Radu Berceanu si Anca Boagiu asteptand o invitatie in acest sens...
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
La reuniunea de la Bruxelles a participat si o delegatie a democratilor formata din presedintele Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga, vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
La intrunirea Biroului Politic al popularilor europeni a participat presedintele PD Emil Boc, insotit de presedintele executiv Adriean Videanu, de secretarul general Vasile Blaga, de vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu, dar si de catre Elena Udrea.
Consiliu plin de gafe Saptamina politica a fost incheiata de Consiliul de Coordonare Judetean al PD, deschis de gafele politice ale ministrului Integrarii, Anca Boagiu, care l-a numit pe presedintele PD, Traian Boc, si care s-a aratat deprimata de culoarea rosie...
Dupa ce ministrul Integrarii Anca Boagiu l-a botezat pe liderul PD Traian Boc, iar purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, l-a prezentat pe Teodor Melescanu ca fiind Theodor Stolojan, ieri a venit randul lui Adrian Nastase sa gafeze in public.
Ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, i s-a adresat sambata trecuta sefului sau de partid, Emil Boc, spunandu-i "Traian Boc", in hohotele de ras ale participantilor la sedinta Consiliului de Coordonare al PNL Galati.
Curios, dar cea mai importanta realizare, asezata in capul listei de pe acei fluturasi, este atribuita ministrului democrat Anca Boagiu, responsabila, ca ministru al Integrarii, de aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
google-analytics.com